REIKI 1  
Deze twee daagse cursus bestaat uit vier dagdelen. Tijdens elk dagdeel krijg je één inwijding. Dit is een symbolisch ritueel dat zorgt voor de vrije doorstroming van energie door je chakra's en lichaam.  
 
 Je wordt (opnieuw) verbonden met de universele levensenergie door gebruikmaking van een oeroude Tibetaanse inwijdingstechniek.
Kosmische energie kan makkelijker via de kruin binnen stromen en door de energiecentra (chakra) naar de handen doorstromen voor toekomstige behandelingen.
Hierna ben je in staat door een zachte aanraking met de handen de reiki energie direct op jezelf en andere mensen, planten en dieren over te brengen.
Er wordt tegelijkertijd een soort beschermingsmechanisme in werking gesteld.
Dat verhindert dat je eigen energie wordt weggegeven.
Ook voorkomt deze bescherming dat de klachten van de behandelde persoon op jezelf worden overgedragen.
 
 
De gevoeligheid kan toenemen (helder zien, voelen, ruiken, horen) aangezien de trilling van het lichaam verhoogd wordt door de inwijdingen.
In deze cursus worden de handposities uitgelegd en geoefend om jezelf en anderen te kunnen behandelen.

Na elk afstemmingsproces in een Reiki graad zul je een zuiveringsproces ondergaan. Door het verhoogde trillingsniveau van het lichaam wordt oude, verdichte energie naar de oppervlakte gebracht en daar los gelaten. Het is in deze fase heel belangrijk jezelf vaak te behandelen en ook voldoende water te drinken voor het afvoeren van de afvalstoffen uit het lichaam.

 
       
  Kosten :€ 160,00 inclusief cursusmateriaal & certificaat  
       
 

Locatie: Cursuscentrum Magenta, ingang via Spirituele kadowinkel "De Lachende Boeddha", Zuiddijk 103, 1501 CD Zaandam.

 
       
  Tijd : 2 dagen van 10.00 tot ca 16.00 uur.  
       
  Inlichtingen en/of inschrijven: bij Sietske Brander  
       
  Data : Reiki I neem een kijkje in de agenda  
 
Home