REIKI BEHANDELING  
     
  Reiki behandeling
Een reiki behandeling is voor veel mensen de eerste kennismaking met reiki.
De aanleiding om behandeld te worden met reiki kan verschillende redenen hebben.
Bijvoorbeeld: je hebt problemen met je gezondheid of last van stress, een vastzittende rug of gewoon omdat je nieuwsgierig bent naar wat reiki is en doet.

 
     
  Wat doet reiki ?
Reiki stimuleert het zelfgenezende vermogen van het lichaam.
Een reiki behandeling kan lichamelijk en geestelijk bevrijdend en reinigend werken.
Reiki versterkt de levensenergie, bevordert het loslaten van emoties (blokkades) en vermindert stress. Het natuurlijke helingsproces wordt op krachtige en natuurlijke wijze ondersteund.
Een reiki behandeling is geen vervanging van, maar een aanvulling op de reguliere en natuurgeneeskunde.
Reiki ondersteunt iedere vorm van behandeling; het kàn organische schade en kwalen verzachten en de totale genezing bespoedigen.
Heb je het gevoel een ziekte onder de leden te hebben, raadpleeg dan in ieder geval een arts.
 
 
Wat gebeurt er tijdens een Reiki behandeling ?
Tijdens de behandeling draag je geen schoenen en bij voorkeur ook geen knellende accessoires zoals riemen en/of sieraden. Je neemt gekleed plaats op de behandeltafel. Tijdens een Reiki behandeling wordt met de handen door een zachte aanraking van het lichaam energie doorgegeven aan de cliënt. Die energie kan op diverse manieren ervaren worden ; b.v warmte, kou, een zwaar gevoel of tintelingen zijn mogelijke ervaringen.
Vaak ervaar je een diepe ontspanning als je behandeld wordt, je gedachten komen tot rust en pijn verminderd. Mensen voelen zich na de behandeling vaak ontspannen, lichter en meer zichzelf.
Uiteindelijk maakt het niet uit wat er wel of niet gevoeld wordt, de energie stroomt en doet zijn werk.
Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aard van de klachten die de cliënt heeft en kan bij iedereen verschillend zijn. Bij chronische en psychische klachten zijn meerdere behandelingen aanbevolen.
Het lichaam krijgt hierdoor de gelegenheid zich aan te passen aan de energie die het ontvangt.
Hierbij moet wel rekening gehouden worden met een mogelijke beginverergering, een verheviging van de klachten. Dit treedt soms op als reactie op de grote dosis energie die ontvangen wordt, maar is niet altijd aan de orde. Sommige mensen ervaren pas na enkele dagen de werking van de behandeling, anderen ondervinden direct effect. Na de behandeling volgt een gesprek waarin de ervaringen opgedaan tijdens de behandeling worden uitgewisseld. Het is belangrijk om de eerste dagen na de behandeling veel water of kruidenthee te drinken. Dit helpt om de losgekomen afvalstoffen zo snel mogelijk te verwijderen.

 
 

Kosten : € 50,00
Tip : geef eens een Reiki of Klankschaal massage behandeling cadeau !

Alles behandelingen vinden geheel gekleed plaats en gaat zeer goed samen met de reguliere geneeskunst, maar vormt geen vervanging hiervan. Raadpleeg altijd een arts indien nodig.

 
Locatie: Cursuscentrum Magenta, ingang via Spirituele kadowinkel "De Lachende Boeddha", Zuiddijk 103, 1501 CD Zaandam.
  Wilt u zich aanmelden voor een behandeling of meer informatie aanvragen dat kan bij Sietske Brander  
     
 
Home