Welkom op de website van Reiki 2002, Cursuscentrum Magenta, Klankschalen & Gong.nl
Praktijk & Centrum voor Persoonlijke Ontwikkeling en Klankbeleving.

Graag stel ik me voor, ik ben Sietske Brander geboren in 1952 en in 1998 ben ik spontaan in aanraking gekomen met reiki, kristallen, edelstenen, aura en chakra helaing, yoga, esoterie en meditatie, gevolgd door klankschalen, gong en fonoforese [stemvorken]
Ook ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de Natuur Stromingen. Eigenlijk wilde ik vòòr die tijd niets voelen van de kracht van een voor mij volkomen andere wereld, maar het Universum dacht daar anders over en opende mijn ogen en gevoelens. En daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor, mijn leven is hierdoor veranderd en completer geworden.

AURA & CHAKRA’S : Alles wat ik geleerd heb en nog steeds leer, komt voor mij samen in het besef dat we hoofdzakelijk zelf verantwoordelijk zijn voor onze gezondheid en ons bestaan hier op aarde. In alle opleidingen kwam ik steeds hetzelfde onderwerp tegen: Aura en Chakra’s. Alle kennis wordt geïntegreerd en gebruikt om onze aura en chakra’s te stimuleren en te balanceren. Voor mij zijn heelheid en goed functioneren van de aura en chakra’s een essentieel onderdeel van onze gezondheid. Dit vind je terug in de cursus Aura & Chakra Healing, Kundalini en Chakra's of een persoonlijke Aura & Chakra Healing.

ESOTERIE: Op zoek naar inzicht, waarheid en verheldering van het bestaan. Het zien van het verband tussen de natuur, de mens en de kosmos.
Een aantal onderwerpen waar we ons mee bezig houden gedurende deze avonden: Meditatie, ontwikkeling van intuïtie, persoonlijkheidswerk, bewust worden van- en omgaan met eigen gedachten, emoties en blokkades, leren werken met energie [esoterisch genezen], de subtiele lichamen & de chakra's.

FONOFORESE: Fonoforese is een behandeling met geluidstrillingen door middel van verschillende [chakra] stemvorken. Het is een methode om de harmonie te herstellen van lichaam, geest en ziel. Stemvorken hebben effect op het gehele lichaam, van de tenen tot de kruin. De geluiden/trillingen van de stemvorken herinneren het lichaam eraan wat de oorspronkelijke stroming is. Wat maakt dat je dichter bij jezelf komt te staan. Fonoforese kan gebruikt worden bij fysieke-, psychische-, mentale- en energetische- en emotionele klachten.

KLANKSCHALEN, KLANKHEALING, KLANKMASSAGE: Na het ontdekken van de subtiele kracht en werking van klankschalen, feng gong en tamtam gong heb ik gezocht naar een weg om mij hierin te verdiepen en mijn kennis te delen en over te dragen. Graag deel ik deze kennis tijdens de workshop Klankschalen & Gong, een Klankhealing of een Klankmassage.
Kijk voor meer informatie op mijn website : www.klankschalen-gong.nl

KRISTALLEN & EDELSTENEN: Na het volgen van diverse opleidingen, o.a. Crystal Light, Crystal Healing en de cursus Geneeskrachtige Stenen maak ik steeds vaker gebruik van de "Stenen" energie en ook jij kunt kennis maken met de kracht van de Edelstenen tijdens de workshop Edelstenen voor beginners en gevorderden. Ook zijn er regelmatig edelsteen avonden om samen verder op ontdekking te gaan.

MEDITATIE : Wij verzorgen regelmatig meditatieavonden. Doe eens mee met onze meditatie avonden en ervaar zelf hoe je door concentratie van lichaam en geest komt tot een gevoel van vrede en harmonie, waardoor je de dingen helder en duidelijk kunt zien en opener in het leven komt te staan.

REIKI : Na mijn kennismaking met Reiki heb ik het traject gevolgd naar mijn inwijding en opleiding tot reiki master. Via de cursussen reiki 1, 2, 3 en de opleiding tot reiki master wordt de reiki energie weer verder doorgegeven. Je kunt ook een afspraak maken voor een reiki behandeling of meedoen aan een reiki avond. Op verzoek organiseren we een reiki informatie avond.

NATUUR STROMINGEN: De symboliek van de 4 windrichtingen en de 4 seizoenen komen in alle natuur stromingen over de gehele wereld voor. Het is als in de cyclus van ons leven, steeds in beweging. Voor mij staan de 4 windrichtingen en de 4 seizoenen symbool voor onze totale levensloop. Tijdens de avonden die regelmatig worden georganiseerd gaan we hier dieper op in en maken we kennis met onze totemdieren en maken we onder begeleiding van de drum onze eigen trance of droomreis.

Alle cursussen, workshops, consulten en behandelingen vinden geheel gekleed plaats en gaan goed samen met
de reguliere geneeskunst, maar vormen geen vervanging hiervan.
Raadpleeg indien nodig altijd eerst uw huisarts.
  * Esoterie: Op zoek naar inzicht, waarheid en verheldering van het bestaan, het zien van het verband tussen de natuur, de mens en de kosmos. 
U kunt nu ook PINNEN bij Reiki 2002 !! 

Van deze website mag niets worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid,
tenzij daarvoor vooraf schriftelijke toestemming is gegeven door Reiki2002 of Oceandrum.nl
Webdesign by oceandrum.nl.
 
Home